Ik werk voornamelijk binnen een straal van 30 km rondom mijn vestigingsplaats Biezenmortel. Afhankelijk van de vraag en wat praktische punten behoort invulling buiten deze regio natuurlijk ook best tot de mogelijkheden.

 

Natuurlijk kan je ook voor andere tuinoplossingen dan alleen een ontwerp bij mij terecht. Hieronder heb ik de meest voorkomende mogelijkheden genoemd. Heb je een andere vraag? Stel hem gerust.

TUINONTWERP

Een tuinontwerp is altijd maatwerk. Immers de klant, het pand, de omgeving zijn nergens in dezelfde samenstelling terug te vinden. 

Daarnaast is de vraag niet altijd hetzelfde. 

 

Door middel van een vrijblijvend gesprek probeer ik zo goed mogelijk de vraag in kaart te brengen en daaraan hang ik dan offertebedrag.

BEPLANTINGSPLAN

Door veranderde wensen of gewoonweg door de tijd  of andere omstandigheden kan de behoefte ontstaan voor nieuwe beplanting, zonder dat er iets aan de indeling van de tuin veranderd hoeft worden. 

 

In dit geval maak een overzicht van planten met hun standplaats en een bestellijst.

Ook hiervoor maak ik een op maat gemaakte offerte.

TUINADVIES

De vormgeving van een schuurtje, de hoogte of keuze van de beplanting waar je niet helemaal zeker van bent. Of misschien zoek je iemand om over je ideeën te kunnen sparren. 

 

Hiervoor kan je me per uur inschakelen. Vooraf maak ik in overleg een schatting van het aantal uren. Mijn uurtarief bedraagt € 60 (incl. btw)