Potten kunnen zeker een onderdeel uitmaken van een tuinontwerp. Een grote pot - of meerdere - kunnen een speciale eyecatcher zijn. 

 

De potten van Atelier Vierkant en Domani vallen onder de mogelijkheden om via mij in een ontwerp te verwerken. 

Wil je graag los van een ontwerp een dergelijke pot bestellen, neem dan gerust contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

sfeerfotos: Atelier Vierkant

voor kruiden en andere planten heeft Willy Janssens, samen met zijn familie, de producten doorontwikkeld. Waarbij de potten groter (tot héél groot) werden en qua uiterlijk goed aansluiten op een eigentijdse omgeving.

 

Klei heeft een mooie natuurlijke uitstraling, die vanzelfsprekend goed tot haar recht komt in een tuin / buitenomgeving. Atelier Vierkant heeft een vast assortiment met keuze uit heel

sfeerfoto: Domani

 

 

veel mooie strakke en krachtige modellen. Daarnaast is het mogelijk om een model naar eigen wens uit te laten werken. 

 

Deze potten zijn zo'n beetje een kunstobject op zich, dus ik neem ze graag op in een tuinontwerp. Wanneer je al geheel tevreden bent over je tuin, maar nog een mooie, bijzondere pot zoekt, kan ik natuurlijk ook de mogelijkheden met je doornemen! 

◄ Domani

Domani, eveneens een Belgisch bedrijf, is trots op hun vakmanschap. De potten zijn handgemaakt in Europa, waarbij gebruik wordt gemaakt van technieken die zowel de geschiedenis al de huidige tijdgeest eren. 

◄ Atelier Vierkant

Het Belgische Atelier Vierkant heeft met het ambacht van het maken van klei potten iets heel bijzonders neergezet. Begonnen met het maken van kleine potten  

 

 

Atelier Vierkant maakt gebruik van 8 natuurlijke kleuren, door en door gekleurd. De vormvastheid, duurzaamheid en vermogen om UV stralen, vocht en vorst het hoofd te bieden, zorgen ervoor dat je een heel leven lang plezier hebt van deze potten.

 

De potten worden daardoor erg sterk en krijgen een zeer bijzondere afwerking. 

 

De samenstelling van de zinken producten is zodanig dat er na het oxideren - waarbij er eerst een witte laag wordt afgezet - een mooie lichtgrijze patina ontstaat.